Nya börsar in the house

Igår fick jag ett smärre psykbryt på uppsatsen som inte alls verkar vilja leva sitt eget liv utan som tvärtom verkar ha självdött i ren desperation över sin egen tråkighet. Bestämde mig därför för att rehabsy lite i ateljén istället. Bra grej! Har precis laddat ner Storytel (fick ngt erbjudande från Telia om att det visst kostar gratis i 3 mån om en laddar ner innan sista april! iiiih, looove gratis!) som är en ljudboksapp, och resultatet vart ju helt magiskt! Har haft ganska svårt att varva ner det senaste, tror att det kan vara lite vanlig livskris blandad med pluggstress och framtidstvivel och allmänt hög stressnivå i kroppen. Men ljudbok alltså! Zoomade ut totalt i tre timmar och hann sy de här återbrukade godingarna som jag broderade under marknaden i helgen:

Alla utom ”en-stor-kuk”-börsen finns till salu för det fabulösa priset av 195 pix, bara att maila på kattsondesign@gmail.com om en vill köpa 🙂 Har ju fortfarande inte klurat ut hur jag ska lyckas bli megaduktig på att fotografera så webshopsuppdateringarna lär bli fortsatt glesa. Bäst är att kika in på instragammen och maila eller kommentera om en hittar något en gillar!

Nu laddar vi om inför den kommande stockholmsresan och Designmarknad Sthlm som går av stapeln 10-11 maj! (först ska bara den här satans uppsatsen skriva sig självt på något vänster 😉 ) Kraaam på er ❤

Annonser

One thought on “Nya börsar in the house

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s