Tack för kärleken Stockholm!

I helgen for jag och älsklingsmannen på en liten miniweekend upp till Hufvudstaden. Laddade med frukostpicknick på morgontåget upp och hade det riktigt mysigt! Väl framme möttes vi av vintern. Alltså. Vet inte om det bara är jag men räknar en inte med liiiite varmare än 11 grader och svinkallt regn när en far på semester?? Kommer säkerligen bli förkyld.

Spenderade fredagen på stan och åt middag med D’s familj som var på besök samtidigt. Himla vältajmat med tanke på att de var så snälla att de tog alla marknadsgrejer i sin bil! Hurra!! På lördagen och söndagen hängde vi i gäng och jobbade och var trevliga och träffade en himla massa fina kunder och andra designers på Designmarknad STHLM som gick av stapeln på Färgfabriken på Liljeholmen!

Vi fick sålt rätt mycket och slapp därmed släpa med oss allt hem igen vilket var något av en välsignelse. Här kommer lite bilder från dagarna:

Känner mig dödstrött men mycket nöjd och glad över helgens bravader. Har fått mycket tips, inspiration och ideér till hur jag ska kunna ta det här lilla miniföretaget vidare och utveckla min affärsidé. Tror att det nog kan bli riktigt bra till slut!

För den som är sugen på att komma förbi och kika på vad jag gör så kör vi en till designmarknad redan nu i helgen faktiskt! Denna gång i kära Göteborg, närmare bestämt på Järntorget i min fina Kulturförenings lokal! Det kommer att bli episkt så kryssa den 18 maj (söndag) redan nu och sväng förbi nångång mellan 11-16! Förutom mina prylar så kommer det även att finnas konst, inredning, hantverk, illustrationer, tygkassar, finfika och annat gött att spendera de sista slantarna innan löning på! Mer information om alla utställare hittar ni HÄR!

Nu kör vi!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s