Kattson Who?

2012-05-20-18-01-46Kattson är ett småskaligt hobbyprojekt för långa höstkvällar och ännu längre vinterdagar. Det började med en tanke om att ”äh, det där kan en ju lika gärna göra själv” när jag fattade hur sjukt dyrt det var med bebbe-kläder från affär, och fortsatte med otaliga googlingar, You-Tube-klipp och telefonsamtal till mormor. Idag består  produktionen till största delen av broderade börsar, barnkläder och något slags försök till refashion av loppis-kläder. Fokus ligger på återbruk, funktionalitet och en tanke om att allt faktiskt inte behöver vara splitternytt för att vara fint. Jag tänker att miljömedvetenhet klär alla och försöker sy kläder som passar både stillsamma pojkar och leksugna flickor, med en liten baktanke om att resten av världen nog hakar på snart.

Jag som syr, broderar, svär, syr om/syr rätt, designar och kallar mig kreativ heter Emma och bor i Majorna i Göteborg. Om ni vill komma förbi och säga hej så hittar ni mig allt som oftast i Kulturföreningen Takets lokaler på Pusterviksgatan 2 där jag har min studio.

Frågor? Funderingar? Glada utrop?  ilovekattson@gmail.com är adressen för dig!

ENG: My name is Emma and I live in Majorna, Gothenburg. I run a small hobby company with home made baby clothes, purses and remade thrift shop treasures. If you want to contact me, please send me an email at ilovekattson@gmail.com or stop by for a coffee at my studio in Pusterviksgatan 2!

Annonser